τα πάντα για το stoixima

1 Φεβ 2014

Πρωτομηνιά...by tasos ungastone


Αφετηρία από το μεσημεριανό ματς της σούπερ Λίγδας μεταξύ ΠΑΣ και Λεβαδειακού. Εδώ θα με κίνδυνο να εκτεθώ ανεπανόρθωτα θεωρώ ότι ο Κομπότης δεν θα χτυπήσει το ματς.Επειδή είναι της μόδας τα fixed, info 100% και τα σχετικά γραφικά ,κρίνω απαραίτητο να διευκριστεί ότι ΔΕΝ  έχω καμία πληροφορία για το συγκεκριμένο ματς ούτε από μάνατζερ ούτε από τις "τάσεις της Ασίας" ούτε από τον κουνιάδο του πρωτοξάδελφου κάποιου παίκτη ούτε από τον φροντιστή που κουρεύει το χορτάρι στους "Ζωσιμάδες". Η εκτίμηση ότι ο Λεβαδειακός θα κάτσει να χάσει (για να το πούμε απροκάληπτα) βασίζεται στη γενικόερη αντίληψη του μέσου έλληνα φιλάθλου για τον ελληνικό πρωτάθλημα. Δυο ομάδες που αποτελούν τροχούς της ίδιας αμάξης ,με τον Χριστοβασίλη να καίγεται για τους βαθμούς και πλούσιο παρελθόν αλληλοβοήθειας μεταξύ τους. Ο Λεβαδειακός χάνει από τη ...Ναύπακτο.
Η πιο over παγκοσμίως είναι η Χοφενχάιμ (10/12 πρόσφατα), θα βοηθήσει και το Αμβούργο (5/6 εκτός), οπότε το over 2.5  μπαίνει άνετα σε παρολί αλλιώς  υπάρχει το over 3.
Γκολ και θέαμα αναμένω στο Γκελζενκίρχεν επίσης με τον Χούντελαρ να έχει επανέλθει φουριόζος.
Ακόμα ένα θωρηκτό που επέστρεψε από τραυματισμό σκοράροντας σε 3/3 ματς είναι ο Μπέντεκ της Άστον Βίλα.Ξερογλείφομαι το διπλό στο 7.00 αλλά αποτελεί προϊόν τζογαδόρικης σκέψης. Την ¨Εβερτον δεν την έχω σε εκτίμηση διότι δεν έχει ποιότητα σαν ομάδα , ωστόσο έχει τρομερή ρέντα και θα είναι πυροτέχνημα φέτος.
Κλείνω με μια βραδινή πρόταση, το over 7.5 καρτών στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας μεταξύ Μάλαγα και Σεβίγια, όπου αναμένεται να πέσει το ξύλο της αρκούδας με το μεσογειακό ταμπεραμέντο να βράζει.Υποψιασμένος ο μπουκ στο line αλλά είναι αποδεκτό, σε αντίθεση με το φτηνό 2.30 της κόκκινης κάρτας.
Συνοπτικά :
Giannena - Levadeiakos   1      1.75  2-1 FT.WON.
Schalke - Wolfsburg   Over 2.5  1.60   2-1 FT.WON.
Hoffenhaim - Hamburg       Over 3 1.80  3-0 FT.WON
Malaga - Sevilla                 over 7.5 cards    8 CARDS.WON

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου